Sněhově bílá linka zdobí dům v Brně

Typ realizace: rekonstrukce kuchyně | 2017 | Brno

Krásná světlá linka Focus vznikla v patře řadového domu v Brně.

Efektivní využití prostoru

Stavební úpravou na místě původní spíže a vestavěné potravinové skříně došlo k vytvoření jednotného prostoru pro podlouhlou linku s velkým úložným prostorem. Prostor je zařízen vysokými skříněmi a spotřebiči značky Electrolux. Osvětlení linky disponuje možností nastavení barevného odstínu.

Bílá jednoduchost

Čistě bílé lesklé provedení linky je doplněno matnou pracovní deskou z vysokovrstvého laminátu, zadní stěna je opatřena bílým kaleným sklem vyrobeným na míru. Klienti celý interiér kuchyně i jednotlivé doplňky koncipovali tak, aby nic nerušilo jednoduchou krásu celé linky.

Další reference

Dubová kuchyně pro velkou rodinu

Dubová kuchyně pro velkou rodinu

kuchyně do novostavby RD | 2017 | Lelekovice

Černobílá kuchyně do novostavby

Černobílá kuchyně do novostavby

kuchyně do novostavby | 2017 | Brno

Rekonstrukce panelákové kuchyně

Rekonstrukce panelákové kuchyně

rekonstrukce kuchyně | 2016 | Brno - město

Zaujaly vás naše kuchyně nebo potřebujete nezávaznou cenovou kalkulaci? Kontaktujte nás

H-Park Brno, Heršpická 11 c, 639 00 Brno
Po – Pá 10 – 19 h, So – Ne 10 – 16 h